Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Okršaj s Legijom

Nogometaši Zrinjskog odradili posljednji trening pred odlazak u Poljsku

hsk zrinjski
Foto: Facebook/ HŠK Zrinjski Mostar

Legia i Aston Villa su trenutno provoplasirane ekipe u grupi E sa po šest bodova. Zrinjski i AZ Alkmaar imaju po tri boda

Nogometaši Zrinjskog odradili su danas posljednji trening pred odlazak u Poljsku, gdje će u četvrtak odmjeriti snage s Legijom u sklopu četvrtog kola Konferencijske lige.

Plemići će sutra jutarnjim čarterom (10:30 sati) odletjeti za Varšavu, a navečer odraditi trening na stadion Wojska Polskiego.

Navijači Zrinjskog, čiji se dolazak očekuje u velikom broju, bit će smješteni na južnoj tribini u sektoru 221.
Podsjetimo, susret Legia – Zrinjski igra se u četvrtak (18:45 sati). Direktan TV prenos meča možete pratiti na kanalu Arena 1 Premium, uz komentar Saudina Gabele s lica mjesta.

Legia i Aston Villa su trenutno provoplasirane ekipe u grupi E sa po šest bodova. Zrinjski i AZ Alkmaar imaju po tri boda. Švicarski klub Basel proživljava jedan od najtežih trenutaka u svojoj historiji. Nakon 12 utakmica u domaćem prvenstvu ovaj velikan zakucan je za dno tabele sa samo osam bodova, a ujedno i dva manje od predzadnje ekipe, Lausanne.

Ove sezone u Baselu su glavom platila već dva trenera. Sezonu je započeo Timo Schultz, koji je ubrzo nakon groznog početka i smijenjen, a na njegovo mjesto došao je Heiko Vogel. Izgubio je četiri od četiri utakmice pa je i on smijenjen. Sada je privremeno rješenje Fabio Celestini, a trajno se traži.

Kao jedan od glavnih kandidata za klupu švicarskog velikana prometnuo se iskusni hrvatski trener Samir Toplak. Povezuje ga se s Baselom, a za Index je dao kratku izjavu.

“Niti mogu potvrditi niti demantirati. Istina je da neki ljudi intenzivno rade na tome da mi pronađu klub u inozemstvu, na njemačkom govornom području, a s nekima sam već i bio na razgovorima”, rekao je Toplak.

Podsjetimo, dres Basela nosi reprezentativac BiH Adrian Leon Barišić.

Naša momčad danas je odradila posljednji trening pred sutrašnji put za Varšavu! #HŠKZ #MostarskiEuropski

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Tuesday, November 7, 2023