Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

šta kriju?

Novi cirkus u režiji Nogometnog saveza BiH

begic_mesa_beus
Begić, Beus i Kovačević: Ko će biti četvrto "oko savezovo"?

Vjerovali ili ne, Nogometni savez BiH je odlučio da odluke njegove komisije javnosti saopšti neko drugi

Okončan je sastanak Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH. No, Nogometni savez BiH nije saopštio kakve je odluke njegova komisija donijela.

Vjerovali ili ne, Nogometni savez BiH je odlučio da odluke njegove komisije javnosti saopšti neko drugi. U ovom slučaju klubovi koji su bili predmet odluke.

Predsjednik Drugostepene komisije Miodrag Rosić, nakon današnjeg sastanka, poručio kako su članovi komisije potpisali nekakav “papir o tajnosti”. Pričao je Rosić i nekakvom roku od 48 sati, kao i o tome da će Savez klubove o svojoj odluci vjerovatno obavijestiti sutra.

Da su u pitanju nebuloze i još samo jedna neshvatljiva i prefidna igra ljudi koji gospodare Nogometnim savezom BiH, pokazalo se samo nekoliko minuta nakon što je Rosićeva izjava objavljena.

Iz Čelika i Slobode su putem svojih zvaničnih Facebook profila obavijestili javnost da su dobili premijerligaške licence.

Je li Željezničar dobio licencu za evropska takmičenja, još uvijek ne znamo.

Jedino što znamo jeste da NSBiH nema hrabrosti da tu odluku saopšti i pojasni sportskoj javnosti i navijačima Fudbalskog kluba Željezničar.