Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi incident u svlačionici HSV-a, Oliću zabranjen ulazak u autobus

Fussball

“Oliću, ulaziš”, rekao je trener HSV-a Bruno Labbadia hrvatskom napadaču Ivici Oliću u 90. minuti utakmice Darmstadta i Hamburgera u 12. kolu Bundeslige, no iskusni napadač se zagrijavao pola sata prije toga i odbio je ući u zadnjim sekundama utakmice.

[yuzo_related]

U svlačionici se sukobio s trenerom Labbadijom, bilo je tu naguravanja i hvatanja za vrat, a njemački trener Hamburga zabranio je Oliću povratak s klupskim autobusom uz poruku “snađi se”. Informaciju je objavio 24sata.hr pozivajući se na izjavu izvora bliskog napadaču HSV-a.

HSV je odigrao 1-1 kod Darmstadta, a Olić je u 12 utakmica igrao tek pet puta i svaki je put ulazio s klupe. Nakon posljednjeg incidenta u svlačionici jasno je kako je rastanak na zimu jedina opcija.

– Teško proživljavam sjedenje na klupi. Možda sam i pogriješio što ljetos nisam promijenio sredinu iako sam imao dobre ponude. No, ne budem li igrao, sigurno ću na zimu otići iz Hamburga, jer ne mislim ugovor odraditi na klupi! Odlazak u SAD bio je jedna od opcija, sad ne razmišljam o tome – rekao je nedavno Olić.