Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odbor direktora FK Sarajevo: Najvažnija podrška igračima i stručnom štabu

Igračice SFK 2000 Sarajevo izdržale napade Ruskinja

Nakon što se juče u javnosti pojavila informacija da bi Vincent Tan, malezijski milijarder mogao prodati većinski dio upravljačke strukture Fudbalskim klubom Sarajevo, Odbor direktora kluba sa Koševa istakao je ”najvažnija je podrška igračima i stručnom štabu”.

”Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvajanje tri boda na predstojećoj utakmici. Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti”, naveli su u saopštenju za javnost iz FK Sarajevo, te kako prenosi Anadolu Agency (AA), naglasili:

”Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede”.