Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odović: Bitno je da ostvarujemo u kontinuitetu dobre igre

odovic12

Fudbaleri Olimpica sutra će u Bijeljini odigrati utakmicu 21. kola Premijer lige BiH protiv ekipe Radnika.

Milomir Odović preuzeo je ekipu Olimpica tokom prošle sedmice, a igra i pobjeda protiv Borca daje nadu da Olimpic može vrlo brzo iz rezultatske krize.

– Činjenica je da sam u jako nezgodnom trenutku preuzeo ekipu Olimpica. Bitno nam je da ostvarujemo u kontinuitetu dobre igre i nadam se dobre rezultate – kazao je Odović za internet stranicu FK Olimpic.

Kada je u pitanju sutrašnji meč, Odović navodi da je Radnik favorit, ali da vjeruje u pozitivan rezultat.

– Bez obzira na to što je Radnik favorit, mi ćemo nastojati da poboljšamo segmente naše igre i onda se možemo nadati povoljnom rezultatu. Od svojih igrača očekujemo veliku trku i zalaganje i da podignemo nivo kvaliteta naše igre – naglasio je trener Olimpica.

Kapiten Veldin Muharemović kazao je da njegova ekipa mora pobjeđivati i u gostima ukoliko želi opstati u društvu premijerligaša.

– Mislim da ova ekipa ima kvalitet da dođe do pobjede i bodova u utakmicama sa svim ekipama. Ekipa Radnika je odigrala kup susret tokom sedmice i to bi mogla biti naša prednost, iako poznajući njihovog trenera siguran sam da se radi o ekipi koja je odlično fizički pripremljena i ekipi koja zna šta hoće. Siguran sam da ćemo imati svoje šanse i nadam se da ćemo ih iskoristiti – rekao je Muharemović.