Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Odović: Moramo biti ozbiljni i ne smijemo se opustiti

30/06/2015

Nakon prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Evropa ligzu između Balzana i Željezničara (0:2) održana je konferencija za medije na kojoj se obratio šef stručnog štaba tima s Grbavice, Milomir Odović.

– Meni je drago da su se neka moja predviđanja obistinila. Nalazimo se u ranoj fazi priprema i za tu fazu smo dobro odigrali, posebno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo dopustili neke prilike što nismo morali. Sa viškom igrača smo dolazili nekoliko puta, ali nažalost nismo bili ozbiljni i nismo postigli još neki gol, kazao je Odović dodavši:

– Blagojević je ciljano dovedno pojačanje, odlično se uklopio i zadovoljan sam njegovim učinkom. Može još biti konkretniji i želim da kažem da u revanšu možemo očekivati neke nove igrače u protivničkoj ekipi i zbog toga ne smijemo se opustiti. Imat ćemo desetak dana za pripremu i nadam se dobroj utakmici i prolaskom u naredno kolo, riječi su Milomira Odovića.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.