Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nica

Oni su najdosadnija ekipa Europe: U deset poraza nisu dali gol, a sedmi su na tabeli

nica

S tako slabom realizacijom osvojili su 47 bodova, što je 2,04 po zabijenom golu

Ako ste odlučili do kraja sezone otići uživo pogledati utakmicu iz neke od pet najjačih europskih liga, pokušajte u planovima izbjeći Nicu.

Ekipa Patricka Vieire pobijedila je u nedjelju Montpellier 1:0 i preskočila ga na tablici Ligue 1, no Nica je trenutno najdosadnija momčad u Europi. U 31 kolu francuskog prvenstva “Le Gym” je zabio 23 gola uz 29 primljenih čime spada u najneefikasnije momčadi Europe kad su golovi u pitanju.

Samo su Huddersfield, Guingamp i Chievo zabili manje. No, pogledamo li omjer zabijenih golova i osvojenih bodova, Nica nema konkurenciju.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.

S tako slabom realizacijom Nica je osvojila 47 bodova, što je 2,04 po zabijenom golu. Osim toga, Nica je čak devet puta ove sezone u prvenstvu slavila rezultatom 1:0, triput više nego Atletico, Inter, Lazio i Betis, a tim rezultatom završile su zadnje četiri utakmice koje su dobili. Izgubili su deset utakmica ove sezone i u tim porazima nisu zabili nijednom. Gol razlika: 0:21! Više od jednog gola zadnji put su zabili u januaru u pobjedi 2:0 protiv Nimesa.