Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Peh za pehom

Opet je pukla! Treći put protiv Rivera, treći put bez kontakta

gago tetiva

Nekadašnji argentinski reprezentativac nije imao sreće s ozljedama u karijeri, a problemi su krenuli još 2008. godine kada je igrao za Real

Treći put, isti protivnik, ista ozljeda. To je snašlo Fernanda Gaga, veznjaka Boce Juniors u finalu Cope Libertadores.

Boca je u nedjelju navečer poražena s 1-3 u produžecima od River Platea, ali tu nije kraj nesretnim vijestima za njih jer je Fernandu Gagu ponovno pukla Ahilova tetiva – treći put u karijeri. Svaki se put ozlijedio u utakmicama s River Plateom i to u trenucima kada nije bilo protivničkih igrača oko njega, kada je trčao sam…

Prve dvije rupture imao je 2015. i 2016. godine, ali u lijevoj nozi. Ovoga je puta ozlijedio desnu nogu.

Gago, koji je u karijeri nosio i dres Real Madrida, ušao je u igru u 89. minuti. Izdržao je samo do drugog produžetka, a onda je morao van. Trener Boce Guillermo je do tada već bio iskoristio sve zamjene pa je posljednje minute utakmice njegova ekipa morala preživjeti s devetoricom u igri.

Nekadašnji argentinski reprezentativac nije imao sreće s ozljedama u karijeri, a problemi su krenuli još 2008. godine kada je igrao za Real. U kraljevskom klubu najviše je utakmica propustio zbog problema s koljenom, čak 18 u dva navrata. Sitne ozljede imao je i u Romi i Valenciji, ali najveći problemi su krenuli kada se vratio u domovinu.

Zbog ozljede ligamenata 2014. godine je propustio 7 utakmica, a potom su uslijedile dvije rupture Ahilove tetive. Zbog prve ga na terenu nije bilo 135 dana (propustio 12 utakmica), a zbog druge 186 dana (18 utakmica). Nakon toga je uslijedila njegova najteža ozljeda, u oktobru 2017. godine su mu popucali križni ligamenti, nije ga bilo više od 200 dana, a na teren se vratio tek u maju ove godine.

Sada ga čeka novi povratak…