svađa preko medija

Ostavio je suprugu, oženio njenu rodicu: Hulk iznio svoju stranu priče

118850655_251874222615170_806036580303257239_n (1)

Budim se i odlazim u krevet s mišlju zašto se sve to dogodilo baš meni. Bol je prevelika. Ponekad čak promislim da će mi zbog toga srce stati. Ona mi je bila poput kćeri”, ispričala je bivša Hulkova supruga, s kojom fudbaler ima troje djece

Nogometaš Givanildo Vieira de Souza nekada je bio jedan od najplaćenijih na svijetu, a slavni sportista poznat i pod nadimkom Hulk prije nekoliko je mjeseci uzburkao javnost kada je ostavio svoju suprugu Iran Angelo i oženio se njenom nećakinjom Camilom Angelo.

O svemu se sada oglasila i njegova bivša supruga, koja tvrdi kako je “morala pokopati živu kćerku”.

Komentarišući svoju nećakinju, Iran je ispričala kako je žrtvovala sve za djevojku koja ju je svojim potezom zauvijek povrijedila.

“Budim se i odlazim u krevet s mišlju zašto se sve to dogodilo baš meni. Bol je prevelika. Ponekad čak promislim da će mi zbog toga srce stati. Ona mi je bila poput kćeri”, ispričala je bivša Hulkova supruga.

Dodala je kako je od Camilina rođenja radila sve samo da ona bude sretna.

“Dala sam joj novac, ljubav, pažnju, poštovanje… sve”, zaključila je.

Sada tvrdi kako joj je najveća pogreška u životu to što joj je bezuslovno vjerovala.

Hulk i Iran bili su u braku 12 godina, a prošloga su se ljeta rastali. Nekoliko mjeseci nakon toga nogometaš se našao u zagrljaju njene nećakinje. Bivši par zajedno ima troje djece, a slavni nogometaš nikada nije skrivao da je svoju suprugu varao. Ipak, tvrdi kako je nikada nije prevario s nećakinjom, već je s njom vezu započeo kada između njega i Iran više ništa nije postojalo.

“Ona je samo htjela imati status Hulkove supruge. Nisam bio sretan i imao sam bezbroj razloga. Čitav brak sam je varao. Ne mislim da sam loša osoba jer sam se oženio Camilom. Mlad sam još, a ona je također mlada i beskrajno lijepa. U trenutku kada smo započeli vezu oboje smo bili sami i ne vidim ništa loše u tome”, ispričao je nedavno nogometaš.

Želio je javnosti ispričati i svoju stranu priče o bivšoj ženi.

“Bili smo u vezi manje od mjesec dana kada je ostala trudna i zbog toga smo se vjenčali. Od samih početaka izdržavao sam cijelu porodicu”, rekao je.

Optužio je bivšu suprugu da laže te da samo želi privući pažnju i suosjećanje javnosti. S njom ima troje djece.