Fudbal

Otac Tina Sušića traži raskid ugovora sa Hajdukom

21/07/2015

Tino Sven Sušić bi otišao iz Hajduka. Tinov otac Sead Sušić, kao zastupnik svoga sina najavljuje, tražit će raskid ugovora s “bijelima”, pišu Sportske novosti.

Zasad je to usmeno najavio, ali bi se vjerovatno u srijedu trebao dogoditi sastanak u Poljudu na kojem bi u Hajduku raspravili o Sušićevoj budućnosti, Marin Brbić, Goran Vučević, otac Sušić, možda i Miki Rapaić koji zajedno s ocem Seadom brine o Tinu.

Jasno je da je Sušić usmjeren na prodaju, ali ima tu nelogičnosti, na primjer da ne ulazi u igru ni minute, a nije ozlijeđen, rezerva je. Trener Burić ima svoja pravila i Sušić mu nije blizu “radara” u zadnjim utakmicama.

Marin Brbić, predsjednik Hajduka kaže:

“Svako može govoriti šta hoće, pa i gospodin Sead, no Tino je igrač Hajduka do 2018. godine. A uvijek možemo i hoćemo sjesti i razgovarati. Razumljivo je da neko ko je bio standardni prvotimac i reprezentativac bude nezadovoljan kad ne igra. Ne može Hajduk tek tako nekoga pustiti jer bi ovaj to htio. Nema drame i ništa se nije dogodilo. Tino nije prošao cijele pripreme, trener stavlja one za koje smatra da su trenutno u boljoj fizičkoj spremi od njega”, komentirao je Brbić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.