Otac Tina Sušića traži raskid ugovora sa Hajdukom

susic tino sven

Tino Sven Sušić bi otišao iz Hajduka. Tinov otac Sead Sušić, kao zastupnik svoga sina najavljuje, tražit će raskid ugovora s “bijelima”, pišu Sportske novosti.

Zasad je to usmeno najavio, ali bi se vjerovatno u srijedu trebao dogoditi sastanak u Poljudu na kojem bi u Hajduku raspravili o Sušićevoj budućnosti, Marin Brbić, Goran Vučević, otac Sušić, možda i Miki Rapaić koji zajedno s ocem Seadom brine o Tinu.

Jasno je da je Sušić usmjeren na prodaju, ali ima tu nelogičnosti, na primjer da ne ulazi u igru ni minute, a nije ozlijeđen, rezerva je. Trener Burić ima svoja pravila i Sušić mu nije blizu “radara” u zadnjim utakmicama.

Marin Brbić, predsjednik Hajduka kaže:

“Svako može govoriti šta hoće, pa i gospodin Sead, no Tino je igrač Hajduka do 2018. godine. A uvijek možemo i hoćemo sjesti i razgovarati. Razumljivo je da neko ko je bio standardni prvotimac i reprezentativac bude nezadovoljan kad ne igra. Ne može Hajduk tek tako nekoga pustiti jer bi ovaj to htio. Nema drame i ništa se nije dogodilo. Tino nije prošao cijele pripreme, trener stavlja one za koje smatra da su trenutno u boljoj fizičkoj spremi od njega”, komentirao je Brbić.