Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neminovni i odlasci

Ovo je lista igrača koji bi od iduće sezone mogli kod Pjanića u Juve

Već je stigao Ramsey, no, prema vijestima sa Apenina to će biti tek početak

Italijanski mediji tvrde da je Juventus povećao ulog i da je otpremio ponudu za Firencu, teško će je Toskanci odbiti jer je i sam igrač veoma motivisan da ode u Juventus.

Federico Chiesa bi trebalo da se preseli u Torino, Juventus nudi 70 miliona eura, plus Orsolinija koji je odigrao odličnu sezonu u Bologni. Mladi reprezentativac bi se preselio u Firencu, Juve bi u klauzuli zadržao pravo da ga otkupi, a Montella želi ovog igrača.

Već je stigao Ramsey, no, prema vijestima sa Apenina to će biti tek početak. Juve čeka rasplet oko De Ligta, mada su male šanse da uzme Holanđanina, priča se da će godinu dana prije roka, sa pozajmice iz Genoe biti povučen talentovani Romero.

Ostaje zahtjev Alegrija da se dodatno pojača vezni rek, čeka se rasplet oko Pogbe, jedna varijanta je besplatni Rabiot, druga, Ndombele koga hoće i Real, a košta 80 miliona.

Isco je nemoguća misija, Real nudi Jamesa Rodrigueza, Mendes pokušava da ubijedi Juventus da Kolumbijac može da se vrati u nekadašnju formu.

I dalje nema novih vijesti oko Icardija, mada bi njegov dolazak mnogo toga promijenio u napadu. Ipak, kako se saznaje prioritet je, uz štopera, vezni red, Ramsey će biti veliko pojačanje, ali italijanski šampion traži plejmejkera, nekoga ko će ubrzati igru. Takvi fudbaleri su i najrjeđi, videćemo mogu li da se dokopaju Pogbe, ali teško je, zbog novca koji traži United zamisliti taj povratak.

Paratici će imati dovoljno sredstava da oformi jači tim, mjesta vjerovatno nema za Douglasa Costu, Khediru, vjerovatno i Dybalu, a pominje se da bi i Cuadrado mogao da napusti klub.


Upravo Chiesina Fiorentina danas igra protiv Empolija našeg reprezentativca Rade Krunića koji se grčevito bori za opstanak.

Empoli na svom terenu igra sasvim solidno, a danas dočekuje Viole koje nemaju nikakav imperativ jer se nalaze na samoj sredini terena bez mogućnosti za odlazak u Europu.

MOZZART nudi KVOTU 2.30 na pobjedu domaćina kojem su bodovi zlata vrijedni.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!