Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pašalić nakon Mundijala ljut na Dalića

dalic

Atalanta danas gostuje kod Milana na San Siru. Poznat teren za jednog člana Gasperinijevog tima. Mario Pašalić se vraća na stadion na kojem je proveo godinu dana svoje karijere. Mislio je da će više, ali…

– Odlučio sam ostati u Milanu nakon što smo osvojili kup što je jedini trofej uz hrvatski kup koji sam uzeo u karijeri. Ali klub je promijenio vlasnike i s njima se promijenila i moja sudbina, rekao je Pašalić.

– Gledam ih tu i tamo, sedam dana sam bio u Australiji s njima, osjetio što je to Sarrijev nogomet. Ne žalim što sam otišao jer što bi mi dobrog donijelo da sjedim tamo na klupi? Ne pripadam Chelseaju trenutno, ne pripadam ni jednom velikom klubu, jer tek moram vidjeti mogu li dosegnuti taj nivo. A to ne mogu dok ne zaigram 2-3 godine u kontinuitetu. Možda se vratim u Chelsea, a možda je Atalanta moj veliki klub, ističe Pašalić.

Dotakao se i Svjetskog prvenstva.

– Bio bih lažljivac kad bih rekao da me nije boljelo što nisam išao na SP. Ali Zlatko Dalić je donio odluku i pokazalo se naposljetku da je upravu. Mogao mi je barem objasniti razloge, zaključio je Pašalić.