Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Real Madrid

Perez spreman “počastiti” Modrića

luka modric

Kako navodi madridski “As”, hrvatski veznjak će saradnju sa kraljevskim klubom produžiti na godinu ili dvije, a postoji mogućnost da u Madridu dobije i “doživotni ugovor”

Luka Modrić, službeno najbolji igrač na svijetu, spreman je potpisati novi ugovor s Real Madridom u kojem će ostati do kraja karijere, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako navodi madridski “As”, hrvatski veznjak će saradnju sa kraljevskim klubom produžiti na godinu ili dvije, a postoji mogućnost da u Madridu dobije i “doživotni ugovor”.

Inače, Modrić je s Realom vezan ugovorom do ljeta 2020. godine kada će imati pune 34 godine.

Kako saznaje “As”, predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman je Modriću ponuditi i povišicu koja bi ga učinila najplaćenijim Realovim igračem.

Madridski list također navodi da je Modrićeva ideja o napuštanju Reala već sada dio prošlosti te da je iskusni veznjak i više nego spreman potpisati novi i “skuplji ugovor” od dosadašnjeg.

Otkako je u sezoni 2012./13. stigao u Real Madrid, Modrić je odigrao ukupno 287 utakmica, postigao 16 golova, i asistira 44 puta.

S Realom je do sada osvojio četiri pehara Lige prvaka, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri europska Superkupa, titulu u La Ligi, Kup Kralja i dva španska Superkupa.