Fudbal

Klub objavio

Petrović pred odlaskom iz Radnika: “Život mi je ugrožen”

16/11/2020

Trener Radnika Slavko Petrović pokupio je svoje stvari, napustio kancelariju na stadionu, objavila je zvanična stranica fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine

U jutrošnjem razgovora potvrdio je da više ne može da se nosi sa pritiscima koji su konstantni u poslednje vrijeme a poslednje prijeteće poruke su kulminacija pritiska, naveli su iz Radnika.

– Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem SMS-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu trakođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Fudbal je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to, rekao je Petrović.

Petrović je u klub došao tokom zimske pauze, radio tokom cijelog perioda, digao Radnik, i po ocjeni mnogih, da nije bilo njega na čelu stručnog štaba klub bi bio u mnogo većim problemima, stoji u objavi.

Trener Radnika pred odlaskom iz kluba

Trener Radnika Slavko Petrović pokupio je svoje stvari, napustio kancelariju na…

Posted by Fudbalski klub Radnik Bijeljina-zvanicna stranica on Monday, November 16, 2020

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.