Fudbal

Bh. reprezentativac

Pjanić na izlaznim vratima Barcelone, žele ga engleski velikani

05/07/2021

Mediji navode da zainteresiranih klubova za njegove usluge ima te da bi u njima mogao do minutaže do koje ne može u Barceloni

Barcelona se pokušava riješiti viška igrača kako bi Lionelu Messiju mogla ponuditi unosan ugovor i tako ga nagovoriti na produženje suradnje.

Argentinski napadač je trenutno slobodan igrač i može napustiti klub bez odštete, no Katalonci se nadaju da će se odlučiti za ostanak i potpisati ga čim pred njega budu mogli staviti konkretan iznos i poslovni plan.

Jedan od igrača koji bi trebali otići s Camp Noua je i Miralem Pjanić kojem je uprava kluba, pisalo se, već rekla da može pronaći novi klub te da taj klub ne mora platiti nikakvu odštetu za njega.

Ako se uskoro ne nađe zainteresirana strana, Barcelona će pregovarati s njim i isplatiti mu dio novca koji bi zaradio u Barceloni u sljedeće tri godine samo da ode iz kluba.

Pjanić je to odbio, no sportski mediji navode da zainteresiranih klubova za njegove usluge ima te da bi u njima mogao do minutaže do koje ne može u Barceloni.

Spominje se Manchester United, ali sad sve više i Tottenham u kojem ulogu sportskog direktora odnedavno obnaša Fabio Paratici. On je nedavno napustio Juventus nakon 11 godina rada u klubu za koji je Pjanić igrao prije dolaska u Barcelonu, a njegovo poznanstvo s Pjanićem, tvrdi se, gura Tottenham u ulogu favorita u utrci za usluge bosanskohercegovačkog veznjaka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.