Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fk željezničar

Plavi će protiv Veleža ipak istrčati u rezervnoj garnituri dresova

macron (1)

Klub je za sezonu 2020/2021 dizajnirao personaliziranu prvu garnituru dresova, a zbog situacije s virusom COVID-19 u Italiji i Kini, isporuka glavne garniture će kasniti određeni period

Fudbaleri Željezničara obavili su posljednji trening pred današnji susret s mostarkim Veležom. Plavi su trening premijerno obavili u Macron opremi.

FK Željezničar je u sezonu 2020/2021 potpisao ugovor s novim proizvođačem opreme, brendom Macron, a oprema je prije nekoliko dana stigla u Klub.

Ekipa je jučer obavila prvi trening u novoj opremi, te će dana na teren istrčati u Macron dresovima.

“Klub je za sezonu 2020/2021 dizajnirao personaliziranu prvu garnituru dresova, a zbog situacije s virusom COVID-19 u Italiji i Kini, isporuka glavne garniture će kasniti određeni period. Plavi će u tom periodu nositi prelazno rješenje iz kataloga Macron. Paradna i radna Macron oprema koju nose fudbaleri i stručni štab uskoro će se naći u Shopu FK Željezničar“, poručili su iz redova kluba sa Grbavice.

Utakmica 1. kola Premijer lige između FK Željezničar i FK Velež igra se u subotu od 20:30 sati, bez prisustva gledalaca uz direktan prenos na Areni Sport.

Ekipa je nakon treninga otputovala u karantin, u hotel Swiss.