Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Infrastrukturni projekt

Počeli radovi na stadionu Zrinjskog, postavljaju hibridni travnjak

zrinjski stadion

Ovo ljeto počeli su radovi na četiri stadiona (osim stadiona pod Bijelim brijegom) i do sada postavljanje hibridnog travnjaka ni na jednom nije završeno

Na glavnom terenu stadiona HŠK Zrinjski jutros su započeli radovi na uklanjanju travnjaka i premještanju istog u sveučilišni kampus u Rodoču.

Radovi označavaju početak realizacije infrastrukturnog projekta kojim će stadion sedmerostrukog prvaka BiH dobiti hibridni travnjak u sklopu projekta “Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH”, navedeno je na službenim stranicama mostarskog kluba.

Tim povodom sutra će se u Mostaru održati operativni sastanak između predstavnika HŠK Zrinjski Mostar, Nogometnog saveza BiH i konzorcija izvođača radova koji čine tvrtke Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports B.V.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH ušao je u projekt postavljanja hibridnih travnjaka na bh. stadione u suradnji s Uefom. Ugovorom je obuhvaćena prva faza radova u 2022. godini za pet stadiona, i to: Gradski stadion Banja Luka, stadion “Tušanj” u Tuzli, stadion “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, te stadion “Rođeni” i stadion pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Ovo ljeto počeli su radovi na četiri stadiona (osim stadiona pod Bijelim brijegom) i do sada postavljanje hibridnog travnjaka ni na jednom nije završeno.