Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

basnoslovna plata

Pogba nadmudrio United, nude mu da stane rame uz rame sa Ronaldom i Messijem

pogba

Ovo je novac koji ne može da odbije

Izgleda da će Paul Pogba ostati u Unitedu. U očajničkom pokušaju da zadrži Francuza, United mu je ponudio pola miliona funti sedmično. Do sada je, podsjetimo, zarađivao nešto manje od 300.000.

Kada preračunamo, Francuz bi inkasirao oko 28 miliona eura godišnje i postao četvrti najplaćeniji igrač svijeta, iza Messija, Neymara i Ronalda.

Ovo je novac koji ne može da odbije, i Real i Juventus mogu da ga plate 12 miliona po sezoni, pa je jasno, da ako ova ponuda bude na stolu, Pogba potpisuje ugovor.

Iz Amerike je stigla instrukcija da ne prodaju Francuza koji je marketinški najznačajnije lice kluba, United je tražio 170 miliona eura, kako bi otjerao zainteresovane klubove. Real bi platio eventualno 120, Juventus 100 i dodao nekog igrača, najvjerovatnije Douglasa Costu, ali United jednostavno ne želi da ostane bez najveće zvijezde.

On bi postao najplaćeniji igrač u klubu, uz Alexisa Sancheza koji doduše nije ispunio bonuse i čija je plata kamen spoticanja u svlačionici, s obzirom na utisak koji ostavlja, odnosno učinak na terenu.

I sam Pogba je pod žestokom paljbom, ali ne obraća puno pažnje na kritike, nedavno je iz Azije sa odmora poručio da je možda vrijeme da promijeni sredinu, a ako bude uspio da izvuče ovakav ugovor od “Đavola”, jasno je ko je pobjednik u cijeloj priči.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.