Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

inter

Pojavila se snimka: Zašto su Inzaghi, Džeko i Radu razdvajalii Perišića i Vecina?

New Project (85)

Na kraju utakmice došlo je do prepirke između interovaca Ivana Perišića i Matiasa Vecina, a video se danas počeo širiti društvenim mrežama

Inter je u srijedu pobijedio Torino 1:0 u 19. kolu Serie A golom Denzela Dumfriesa na asistenciju Edina Džeke iz 30. minute. Aktuelni italijanski prvak odvojio se na četiri boda prednosti na prvome mjestu, ispred gradskog rivala Milana.

Na kraju utakmice došlo je do prepirke između interovaca Ivana Perišića i Matiasa Vecina, a video se danas počeo širiti društvenim mrežama.

Dok su Interovi igrači slavili sedmu uzastopnu ligašku pobjedu, Perišić i Urugvajac Vecino imali izgleda jedan drugom puno toga reći. Vecino je djelovao ljutito, a Perišić je bio vrlo blizu njega.

Sudeći prema snimcima i komentarima na društvenim mrežama, sukob su spriječili trener Simone Inzaghi, i igrači Radu i Džeko.

Rasprava je stala, no Vecino je i dalje bio nervozan, a suigrači su ga očito morali smirivati.

Vecino nije standardan kod Inzaghija i moguće je da će napustiti Inter već u januaru. Perišić je, pak, jedan od ključnih igrača milanskog kluba, koji s njim želi produžiti ugovor. Perišiću ugovor s Interom završava krajem juna sljedeće godine.