Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poliklinika Atrijum novi partner FK Željezničar

FKZ – Potpisivanje ugovora sa Poliklinikom Atrijum – FOTO DH (1)

Fudbalski klub Željezničar danas je Plavom salonu na Stadionu Grbavica potpisao dvogodišnji ugovor o saradnji sa Poliklinikom Atrijum koja će tako preuziti vođenje brige o zdravlju igrača i stručnog štaba najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.

“Veliko je zadovoljstvo što će se igrači i vodstvo Željezničara pridružiti nizu najboljih sportskih kolektiva naše zemlje za čije zdravlje brine stručni tim Poliklinike Atrijum. Vrhunski biraju vrhunske, što potvrđuje i ova saradnja“, rekao je nakon potpisivanja ugovora dr. Mirsad Đugum, vlasnik Poliklinike Atrijum.

Rukovodstvo Željezničara izrazilo je zadovoljstvo saradnjom i potpisanim ugovorom sa jednom od najuspješnijih zdravstvenih ustanova u zemlji u oblasti sportske medicine.

“Ovo je dodatni iskorak za naš Klub, a najveći profit imaju igrači i stručni štab kojima se pružaju najbolji uvjeti i medicinski tretman vođen od strane respektabilnih stručnjaka“, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom istakla je i direktorica Poliklinike Atrijum, dr. Aida Kriještorac, naglasivši da je Atrijum jedna od nekolicine zdravstvenih ustanova u zemlji koje rade po posljednjim standardima FIFA-e.

“Jako je bitno da smo omogućili ovom saradnjom vođenje primarne zdravstvene zaštite omladinskog pogona FK Željezničar, te poseban tretman za naše mlade reprezentativce. Budućnost Željezničara je ovako osigurana i standarde dižemo na jedan novi nivo“, naveo je Mirza Ustamujić, član Uprave FK Željezničar koji je vodio pregovore i prisustvovao današnjem potpisivanju ove uspješne saradnje.

“Obradovani smo i radujemo se saradnji sa FK Željezničarom, a spektar usluga koje nudimo garantiraju da je budućnost Željezničara u sigurnim, najboljim, rukama. Na kraju mogu samo reći, Mi smo Željini, Željo je naš!“ rekao je uz osmijeh ljekar u Poliklinici Atrijum dr. Amir Omerbašić, dugogodišnji navijač FK Željezničar.

Obrazovanje, iskustvo, entuzijazam i profesionalnost glavni su aduti Poliklinike Atrijum, koja pružanje najboljih usluga iz oblasti zdravstva, zasniva na jakom medicinskom kolektivu i modernoj i najsavremenijoj opremi koja u potpunosti prati svjetske trendove.