Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ne kriju optimizam

Posušje ohrabreno pobjedom kod Slobode u srijedu dočekuje Željezničar

l_9df799730e3ec153ff73bd6f7548c015

Što se tiče Željezničara, Bašić je kazao kako je ekipa Edisa Mulalića pokazala karakter kada je u gradskom derbiju protiv Sarajeva uspjela nadoknaditi zaostatak od dva gola

Ohrabreni prvom gostujućom pobjedom u ovoj sezoni nogometaši Posušja u srijedu u 8. kolu m:tel Premijer lige BiH dočekuju Željezničar.

– Sloboda nam je jako puno značila za samopouzdanje i imali smo malo vremena za pripremu ove sljedeće utakmice. Željezničar je jako dobra momčad u kojoj ima veliki broj kvalitetnih mladih igrača i nekoliko iskusnih pojedinaca. Oni će se doći nadigravati s nama i sigurno možemo očekivati kvalitetnu utakmicu – najavio je utakmicu pomoćni trener Posušja Tomislav Bašić.

Dodao je kako ekipa  Posušja ima kvalitetu za sredinu ljestvice, pa možda čak i za borbu za sam vrh.

Što se tiče Željezničara, Bašić je kazao kako je ekipa Edisa Mulalića pokazala karakter kada je u gradskom derbiju protiv Sarajeva uspjela nadoknaditi zaostatak od dva gola.

– Prošli put kada smo igrali ovdje protiv Željezničara bila je jako lijepa atmosfera i prepune tribine, a isto očekujem i sada. Nadam se jakoj podršci naših navijača kako bismo lakše došli do bodova – kazao je pomoćni trener Posušja.

Vezni igrač Posušja Marko Hanuljak ustvrdio je kako vjeruje da njegova ekipa  ima prostora za daljnji rast i napredak.

– Mi smo svjesni kakva je momčad Željezničar, ali kada igramo na domaćem terenu pred svojim navijačima uvijek idemo na pobjedu. Mislim da možemo doći do tri boda uz maksimalan angažman i podršku naših navijača. Ja sam zadovoljan svojom igrom i igrom cijele momčadi, ali smatram da imamo još prostora za napredak – kazao je Hanuljak.

Utakmica HŠK Posušje – FK Željezničar igra se u srijedu od 17:30 sati na stadionu Mokri dolac.