Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potez Lionela Messija u PSG-u izazvao nezadovoljstvo navijača, svlačionice i uprave

messi
FOTO: Screenshot
Lionel Messi

Francuski dnevnik navodi kako Messijevo propuštanje treninga osim čelnicima i navijačima nije dobro sjelo niti jednom dijelu igrača. Iako se ne navode konkretna imena, zamjeraju klubu različiti tretman

U 33. kolu francuskog nogometnog prvenstva PSG je iznenađujuće poražen na Parku prinčeva od Lorienta s 3:1. A neposredno nakon poraza Lionel Messi otputovao je za Rijad, što nikako nije sjelo klupskim navijačima i čelnicima kluba, tvrdi L‘Equipe.

U PSG-u su mislili da će rutinski odraditi utakmicu protiv Lorienta i predviđeno je bilo da igrači poslije dobiju dva dana odmora. Ali kako su izgubili, Christophe Galtier zakazao je trening u ponedjeljak koji je propustio Messi jer je otputovao za Saudijsku Arabiju kako bi promovirao tu zemlju.

Francuski dnevnik navodi kako Messijevo propuštanje treninga osim čelnicima i navijačima nije dobro sjelo niti jednom dijelu igrača. Iako se ne navode konkretna imena, zamjeraju klubu različiti tretman.

A u to vrijeme navijači smatraju da su igrači u mislima već na godišnjem odmoru iako naslov u francuskom prvenstvu još nije osiguran. Pet kola prije kraja sezone lider PSG ima pet bodova prednosti ispred prvog pratitelja Marseillea i 9 ispred trećeplasiranog Lensa koji ima i utakmicu manje.