Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potpisan ugovor o saradnji BBI banke i Željezničara

kamen_temeljac_tribina_istok_fkzeljeznicar_4

Fudbalski klub Željezničar i Bosna Bank International d.d. Sarajevo potpisali su ugovor o saradnji u 2017. godini.

Saradnja je potpisana na godinu dana.

– Želio bih zahvaliti partnerima iz BBI banke što su prepoznali naš rad u proteklom periodu u kojem je FK Željezničar postao poželjan poslovni partner. Svi poslovni partneri su prepoznali transparentnost u našem poslovanju, a vjerujem da ćemo svim našim partnerima obezbijediti pozitivne povratne efekte za njihov uloženi novac – kazao je direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak.

BBI Banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje na principima islamskog bankarstva. Bosna Bank International d.d. Sarajevo danas je najbrže rastuća banka u Bosni i Hercegovini, koja u više od 30 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima.

– BBI banka, kao društveno odgovorna institucija na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoć u obrazovanju i edukaciji mladih, te podršku razvoju sporta. Uspostavljanjem saradnje s Fudbalskim klubom Željezničar želimo, prije svega, pomoći mladim ljudima koji se bave sportom, te promovirati državu Bosnu i Hercegovinu u regionu i svijetu kao zemlju u kojoj se dešavaju veliki kulturni i sportski događaji. Sportisti su, inače, najbolji ambasadori jedne zemlje u svijetu, izjavio je Amer Bukvić, direktor BBI banke.