Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

burne scene u Lyonu

Potukli se sa svojim navijačima nakon što su prošli dalje u Ligi prvaka (VIDEO)

lyon

Marcelo se navijačima Lyona zamjerio tokom poraza kod Benfice, također u LP-u, nakon kojeg su ga počeli napadati na društvenim mrežama i vrijeđati na utakmicama

Lyon je sinoć domaćim remijem 2:2 s Leipzigom, do kojeg je došao nakon što je u drugom poluvremenu gubio 0:2, dramatično osigurao prolazak gruoe Lige prvaka. Međutim, nakon toga igrači nisu na svom stadionu s navijačima slavili velik i teško izboren uspjeh, nego su se s njima potukli.

Memphis Depay, kapiten, najbolji igrač i strijelac Lyona koji je postigao drugi gol za prolazak grupe, odlazeći s terena primijetio je da je jedan od ultrasa iz skupine Bad Gones na terenu razvio zastavu na kojoj piše “Marcelo odlazi”. Uz poruku igraču Lyona bio je i crtež magarca, koji predstavlja navijačima omraženog člana ekipe .

Vođa ekipe stao je u obranu saigrača tako što se zatrčao prema navijaču s uvredljivom zastavom i istrgao mu je iz ruke, na što su s navijačke tribine prema Depayu krenuli brojni navijači, koje su zaštitari i policajci jedva zaustavljali da ne provale u teren i obračunaju se s Depayem. Neki su se i uspjeli probiti do njega, ali ubrzo su dotrčali ostali igrači Lyona te im se suprotstavili.

Marcelo se navijačima Lyona zamjerio tokom poraza kod Benfice, također u LP-u, nakon kojeg su ga počeli napadati na društvenim mrežama i vrijeđati na utakmicama. Ostali igrači Lyona solidarizirali su se s Marcelom i zato više ne pozdravljaju navijače nakon pobjeda.