Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

marica uhvaćen na djelu

Prevareni muž upao u hotel, zatekao svoju ženu i polugolog fudbalera

marica 1 (1)

Da stvar bude gora rumunski mediji objavili su da su Maricina supruha Ioana i žena s kojom su ga zatekli u hotelu, prijateljice

Bivši rumunski reprezentativac Ciprian Marica našao se u centru skandala pošto je javno otkriveno ko mu je ljubavnica. Da stvar bude još gora, za to se pobrinuo suprug njegove ljubavnice koji je video preljube okačio na Youtube.

Snimak je nastao prošle godine u jednom hotelu u Cluju, ali tek je prije nekoliko dana isplivao u javnosti.

Prevareni muž upao je u hotel s upaljenom kamerom na telefonu i zatekao polugolog fudbalera koji je pokušao da sve mirno izgladi, ali to mu nije pošlo za rukom. Uzalud se Marica trudio da oduzme kameru snimatelju…

Potom je prevareni muž Florin Muntean Jr. zakucao na vrata hotelske sobe i tražio da njegova supruga Ana Muntean izađe, što se na kraju i desilo.

Dok su se supružnici prepirali, Marica je umotan u peškir otišao niz hodnik hotela.

Zajednička fotka Ioane i Ane u istom hotelu kada se sve dešavalo

Rumunski mediji objavili su da je žena s kojom su zatekli fudbalera u sobi, na Instagramu pratila Ioanu Marcu, pa čak i da su se njih dvije poznavale i družile.

Ana Muntean na Instagramu je Marici i Ioani ostavljala čestitke

Ioana Marcu i Ciprian Marica roditelji su dva dječaka. Lijepa plavuša je osam godina mlađa je od Marice, a prije dvije godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu.

Marica, danas 34-godišnjak, u karijeri je nastupao za Dinamo Bukurešt, Šahtjor, Stuttgart, Schalke, Getafe, Konyaspor i Steauu u kojoj je završio karijeru prije četiri godine.

Za reprezentaciju Rumunije odigrao je 71 utakmicu i zabio 25 golova.