Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Championship doigravanje

Primili bizaran gol u utakmici sezone, ipak ih to nije pokolebalo (VIDEO)

charlton-screenshot-1200

Međutim, bizaran autogol nije srušio nadu Charltona

U fantastičnoj utakmici na Wembleyju Charlton je preokretom srušio Sunderland 2:1 u finalu doigravanja i plasirao se u Championship sljedeće sezone.

Dvoboj nekadašnjih članova Premiershipa započeo je šokantno za Charlton u petoj minuti. Branič Sarr vratio je loptu golmanu Phillipsu, kojeg je njegov potez iznenadio, baš kao i režisera prijenosa, pa je zakasnio primiti loptu koja je završila u mreži za veliko vodstvo Sunderlanda. Komičnu situaciju pogledajte u nastavku.

Međutim, bizaran autogol nije srušio nadu Charltona, koji je u 35. minuti izjednačio golom Purringtona, koji je zabio na drugoj stativi nakon savršenog ubačaja Taylora s desne strane.

Kako se bližio kraj, tako je Charlton preuzeo rizik i krenuo po pobjedonosni gol, a hrabrost mu se isplatila u 94. minuti. Poslije ubačaja s lijeve strane igrač Sunderlanda blokirao je prvi udarac, na odbijanac je naletio branič Bauer i poslao loptu u gol, a svoju ekipu u Championship, na veliko oduševljenje navijača na tribinama legendarnog stadiona.

Uz ekipu Lee Bowyera, nezaboravnog igrača Leedsa, a danas trenera Charltona, ranije su plasman u Championship izborili Luton i Barnsley.