Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Problemi za Suning: Niko ozbiljan neće na klupu Intera

inter

Kinezi će počistiti sve, ljuti zbog klanova i nedostatka lidera. Samo četvorica igrača sigurna, a prva prodaja će rešiti problem finansijskog fair-playa. Ipak, najveću glavobolju zadaje trener, niko ozbiljan neće klupu “Nerazzurra”.

Inter ponovo na naslovnim stranama. “Suning” je nezadovoljan, traže trenera, ali i prodaće veliki broj igrača.

Conte ostaje želja, ali su šanse male, gotovo ne postoje, direktori su otišli u London da ubijede Pochettina, ali i to je gotovo nemoguća misija, on želi da ostane u Tottenhamu.

Kako piše “Gazzetta dello Sport”, samo četvorica igrača su sigurni, i među njima nije kapiten Icardi, ako neko plati 120 miliona eura.

Ostaju Gagliardini, Handanović, Medel i D'Ambrossio. Naravno da neće svi ostali otići, ali u slučaju dobre ponude, Inter će ih prodati.

Izgleda da su riješili da zarade na Perišiću. Naime, prema informacijama iz Engleske i Francuske, United i PSG su spremni da plate oko 50 miliona eura i Kinezi će prodati Hrvata, kako bi ispeglali finansijske knjige.

Otići će vjerovatno i Marcelo Brozović, a od ostalih igrača koji bi mogli da popune kasu “crno-plavih” pominju se Banega i Kondogbija.

Naravno, Inter će ih prodati samo ako dovede Berrardija i Bernardeschija, u tom slučaju bi i Candreva mogao da napusti klub.

Dakle, novi početak, ali u “Suningu” smatraju da su igrači veliki krivci za neuspjeh, žele da razbiju klanove i da krenu od nule.

Ekipa nema vođu, Icardi to nije, a ni među postojećim igračkim kadrom nema fudbalera spremnog da smiri svlačionicu i da se nametne kao lider.

Zbog svega toga, šok terapija je logičan izbor, međutim, jasno je da nijedan od ozbiljnijih stranih trenera neće rizikovati ulazak u ovakvu situaciju. Ostaje Spalletti kao opcija, pominju se i neka druga imena, ali sve u svemu, ovo je sezona promašaj, pa je jasno da novi početak u Interu postaje mantra pred svaku sezonu i da novac nije dovoljan.