Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

preuzima zvezdu?

Prosinečki: Kad je dobro, svima valjamo, a kad krene po zlu, prvi smo na udaru

prosinecki

Iz Azerbajdžana su stigle vijesti kako tamošnji Nogometni savez želi vratiti Prosinečkog, koji je vodio njihovu reprezentaciju od 2014. do 2017. godine

Robert Prosinečki je prije nekoliko dana smijenjen s mjesta selektora Bosne i Hercegovine. Međutim, legenda hrvatskog nogometa mogla bi uskoro dobiti i novi posao.

Iz Azerbajdžana su stigle vijesti kako tamošnji Nogometni savez želi vratiti Prosinečkog, koji je vodio njihovu reprezentaciju od 2014. do 2017. godine.

Ali pored Azerbajdžana, tu je i mogući povratak i u Crvenu zvezdu. Prema pisanju srpskih medija, trener Vladan Milojević mogao bi napustiti srpskog prvaka jer već duže dobiva bogate ponude iz Grčke i Kine, a jedan od njegovih nasljednika mogao bi biti i Prosinečki.

On je vodio Zvezdu od 2010. do 2012. godine, a u sezoni 2011./12. osvojio je kup.

“Vidio sam da me zove dosta ljudi iz Srbije pa sam pretpostavio da se nešto priča o meni. Ipak, to su za sada samo glasine i ništa više. Nemam još planove za budućnost, a uz Zvezdu ću biti kao navijač”, rekao je Prosinečki za Informer.

“Od kada je Milojević došao, čovjek je konstantno vodio ekipu u Evropi. Međutim, sudbina nas trenera je takva. Kad je dobro, svima valjamo, a kad krene po zlu, prvi smo na udaru. Radim taj posao pa znam i sam. Navijači bi trebalo da budu zahvalni Milojeviću što su uopće imali priliku na Marakani gledati velike klubove. Mnogo je Zvezda napredovala, to je evidentno”, zaključio je.