Fudbal

preuzima zvezdu?

Prosinečki: Kad je dobro, svima valjamo, a kad krene po zlu, prvi smo na udaru

30/11/2019

Iz Azerbajdžana su stigle vijesti kako tamošnji Nogometni savez želi vratiti Prosinečkog, koji je vodio njihovu reprezentaciju od 2014. do 2017. godine

Robert Prosinečki je prije nekoliko dana smijenjen s mjesta selektora Bosne i Hercegovine. Međutim, legenda hrvatskog nogometa mogla bi uskoro dobiti i novi posao.

Iz Azerbajdžana su stigle vijesti kako tamošnji Nogometni savez želi vratiti Prosinečkog, koji je vodio njihovu reprezentaciju od 2014. do 2017. godine.

Ali pored Azerbajdžana, tu je i mogući povratak i u Crvenu zvezdu. Prema pisanju srpskih medija, trener Vladan Milojević mogao bi napustiti srpskog prvaka jer već duže dobiva bogate ponude iz Grčke i Kine, a jedan od njegovih nasljednika mogao bi biti i Prosinečki.

On je vodio Zvezdu od 2010. do 2012. godine, a u sezoni 2011./12. osvojio je kup.

“Vidio sam da me zove dosta ljudi iz Srbije pa sam pretpostavio da se nešto priča o meni. Ipak, to su za sada samo glasine i ništa više. Nemam još planove za budućnost, a uz Zvezdu ću biti kao navijač”, rekao je Prosinečki za Informer.

“Od kada je Milojević došao, čovjek je konstantno vodio ekipu u Evropi. Međutim, sudbina nas trenera je takva. Kad je dobro, svima valjamo, a kad krene po zlu, prvi smo na udaru. Radim taj posao pa znam i sam. Navijači bi trebalo da budu zahvalni Milojeviću što su uopće imali priliku na Marakani gledati velike klubove. Mnogo je Zvezda napredovala, to je evidentno”, zaključio je.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.