odluka suda

Milan predao sina Severini

milan severina

Inače, Aleksandar će katolički Božić i Uskrs provesti sa Severinom, dok će pravoslavne praznike provoditi sa ocem Milanom

Milan Popović (54) predao je danas, u subotu 30. novembra, Severini Kojić (47) sina Aleksandra (7,5), poštujući privremenu odluku suda po kojoj majka ima pravo sa djetetom da provodi određeno vrijeme, piše 24sata.hr.

Konkretno se radi o svakom drugom vikendu, od subote ujutru do nedjelje uveče, a tokom sedmice dijete može da viđa dva puta po pet sati.

Inače, Aleksandar će katolički Božić i Uskrs provesti sa Severinom, dok će pravoslavne praznike provoditi sa ocem Milanom.

Podsjetimo, sudija Tea Golub u četvrtak je, 28. novembra, donijela privremenu mjeru da dijete živi sa ocem, te da on samostalno brine o njegovom zdravlju i obrazovanju.

Milan je juče rekao nekoliko rečenica za Dnevnik Nove televizije, a ono što je istakao jeste da će Severina moći i više da viđa dijete, ako bude poštovala potrebe sina.

“Dete je dosad živelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju deteta se ovde ne radi”, rekao je Milan.

“Ukoliko sin bude želeo da bude više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu”, poručio je Popović u uključenju.