Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bh telecom premijer liga

Rahamnović zbog nediscipline nije otišao u Ugljevik sa ekipom Sarajeva

rahmanovic (1)

Rahmanović je prilikom izlaska iz igre u vječitom derbiju odlučio da bez pozdrava napusti teren i ode pravo u svlačionicu

Amar Rahmanović nije otputovao sa ostatkom ekipe Sarajeva u Ugljevik na posljednju utakmicu u ovoj godini, protiv Zvijezde 09.

Prema izvorima bliskim klubu sa Koševa, nije u pitanju povreda, nego nedisciplina fudbalera bordo kluba.

Rahmanović je odigrao veoma loše u derbiju protiv Željezničara, zbog čega ga je, sada već bivši šef struke, Husef Musemić izveo iz igre.

Rahmanović je prilikom izlaska iz igre odlučio da bez pozdrava napusti teren i ode pravo u svlačionicu.

U klubu su to očito vidjeli kao nepoštovanje prema kompletnom stručnom štabu. Uz “nezalaganje” u gradskom derbiju, bio je to očito dovoljan razlog da se Rahmanović ne nađe na spisku igrača za duel u Ugljevik.

Podsjećamo, ovog vikenda se utakmicama 19. kola završava jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH. Pet utakmica na programu je u subotu, dok Borac i Sloboda igraju u nedjelju od 15 sati.

Pet utakmica 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH bit će u drektnom TV prijenosu. Zrinjski i Radnik od 13 sati odmjerit će snage u Mostaru, a taj susret na rasporedu je na BHT1. U isto vrijeme sa Tušnja Arenasport će prenositi susret Tuzla Cityja i Širokog Brijega, dok će MojaTV raditi prijenos iz Ugljevika sa susreta Zvijezde 09 i Sarajeva.

U subotu se od 16 sati sastaju Željezničar i Velež, a taj meč možete gledati na MojaTV.

Kolo u nedjelju zaključuju Borac i Sloboda. Taj susret možete pratiti na Arenasportu.