Fudbal

italijanski mediji

Ramadani vraća Pjanića u redove Stare dame?!

23/07/2021

Naime, Juventus u ovom trenutku nema platežnu moć da Pjanića dovodi za bilo kakve veće cifre, ali Massimiliano Allegri je, kako tvrde italijanski mediji, već razgovarao sa reprezentativcem BiH

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani danas će provesti dan u Torinu, sastajući se sa predstavnicima raznih klubova kako bi pokušao neke od svojih igrača dovesti u Italiju.

Među brojnim sastancima, kako tvrde italijanski mediji, jedan od najmoćnijih menadžera u Evropi trebao bi svratiti do sjedišta Juventusa, kako bi sa čelnicima kluba otvorio mogućnost povratka Miralema Pjanića u redove Stare dame.

Bh. reprezentativac ovih dana odlučuje o svojoj sudbini, budući da je Barcelona signalizira da Pjanić može početi tražiti novi klub. Jedna od glavnih destinacija za našeg fudbalera je upravo Torino, odakle je Zmaj otišao prošle sezone.

Barcelona sa Pjanićem traži način na koji će on napustiti Blaugranu. Ukoliko dođe do sporazumnog raskida, Pjanić će gotovo sigurno opet obući crno-bijeli dres.

Naime, Juventus u ovom trenutku nema platežnu moć da Pjanića dovodi za bilo kakve veće cifre, ali Massimiliano Allegri je, kako tvrde italijanski mediji, već razgovarao sa reprezentativcem BiH i između njih postoji usmeni sporazum u kojem su trener i fudbaler zajedno izrazili želju za novom saradnjom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.