Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bundesliga

Reakcija navijačice Wolfsburga nakon gola Haalanda je hit

New Project (42)

Haaland se vratio na teren nakon mjesec i po dana pauze i odmah zabio gol za Borussiju

Erling Haaland, napadač Borussije iz Dortmunda, jedan je od najtraženijih nogometaša svijeta, a Goal.com objavio je u subotu da norveški napadač karijeru želi nastaviti u Real Madridu.

Haaland je u 70 utakmica za dortmundsku Borussiju zabio 71 gol uz 19 asistencija i sjajnim igrama privukao je najveće svjetske klubove. Sljedećeg ljeta postaje aktivna odštetna klauzula u njegovom ugovoru, a ona iznosi 75 miliona eura.

“Doznajemo da je Norvežanin rekao svojim najbližim da bi volio otići u Real, ali konačna odluka još nije donesena”, objavio je Goal.com.

Za njega se i dalje bori Borussia, s kojom ugovor ima do 2024. godine.

“Možda ga ipak uvjerimo da ostane. Dat ćemo sve od sebe, napravit ćemo sve što moramo. Haland još nije donio odluku, ali uplatio bih 100 eura da će ostati kod nas”, rekao je Dortmundov direktor Sebastian Kehl.

Haaland se vratio na teren nakon mjesec i po dana pauze i odmah zabio gol za Borussiju u gostujućoj pobjedi protiv Wolfsburga (3:1). Reakcija jedne navijačice Wolfsburga nakon njegovog gola postala je viralna.

Norvežanin je gol proslavio ispred domaćih navijača, a njegovo slavlje zasmetalo je navijačici Wolfsburga, koja mu je uzvratila urnebesnom reakcijom. Pogledajte reakciju navijačice OVDJE!