Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bagerom na aktiviste

“Šabačka ljevica” je hit na mrežama: Krenuo bagerom na aktiviste, nije se dobro proveo

New Project (41)

Jedan od batinaša, čiji je identit na kraju i otkriven, a on je Nebojša Stojićević Jarin iz Šapca, pamtit će današnje proteste do kraja života

Snimci sa protesta aktivista u Srbiji, koji su danas na sat vremena izvršili blokadu puteva, preplavili su društvene mreže. Onaj koji se najbrže šiti društvenimm mrežama dolazi iz Šapca, gdje je snimljen okršaj aktivista s batinašima vladajućeg SNS-a, koji su s bagerom, te palicama i čekićima u rukama pokušali probiti blokadu puta koju su izvršili aktivisti.

Jedan od batinaša, čiji je identit na kraju i otkriven, a on je Nebojša Stojićević Jarin iz Šapca, pamtit će današnje proteste do kraja života. Upravo je on bio jedna od ljudi na bageru koji je krenuo na aktiviste.

No, bager je zaustavljen. U tom trenutku jedna od aktivista, uprkos udarcima nogama Stojićevića, odlučio je ukloniti “posadu” iz bagera. U tim trenucima nastao je video “Šabačka ljevica” koji je preplavio društvene mreže.

Pogledajte kako je to izgledalo, shvatićete zašto takav naslov snimke…

Potom se nastavilo…

Identitet Stojićevića otkriven je malo kasnije nakon što je ostao bez maske i kapuljače.

Snimljen je kako s čekićem u ruci kreće na aktiviste i prijeti im.

Iza njega se vide muškarci s palijama u rukama, koji su prije toga mlatili aktiviste. Zanimljivo, policija se maknula sa mjesta događaja malo prije nego su muškarci naoružani palicama krenuli u akciju…