Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"mirror"

Real Madrid za Pogbu nudi “vreću para” i dvojicu igrača

pogba

United bi tako vratio veći dio novca od uloženog 2016. godine, kada je platio Juventusu 105 miliona eura za povratak Francuza

Real Madrid i Zinedine Zidane ne odustaju od svoje velike želje. Naravno, u pitanju je Paul Pogba, kojem jednostavno ne ide u Manchester Unitedu. Klub s Old Trafforda svjestan je da će ostati bez francuskog veznjaka pa će pokušati što više zaraditi kada dođe vrijeme za rastanak.

Crveni đavoli traže 180 miliona eura za svog igrača, a prema pisanju Mirrora, što prenose ostali engleski mediji, Real je spremio bogatu ponudu za Pogbu – 80 miliona, Jamesa Rodrigueza i Mariana Diaza.

United bi tako vratio veći dio novca od uloženog 2016. godine, kada je platio Juventusu 105 miliona eura za povratak Francuza, a uz novac bi dobio i dva dobra igrača. Međutim, pitanje je žele li u crvenom dijelu Manchestera Jamesa koji već godinama ne pronalazi formu sa Svjetskog prvenstva 2014, te Diaza koji je sjajno igrao u Lyonu, a onda se izgubio po povratku u Madrid.

Pogba ima ugovor s Unitedom do ljeta 2021. godine i ove sezone je posljednja prilika da engleski velikan zaradi veliki novac od njegove prodaje uoči posljednje godine ugovora, zbog čega će mu i vrijednost sigurno pasti na tržištu.

S druge strane, nakon Edena Hazarda, Florentino Perez želi dovesti i svjetskog prvaka, a očigledno je spreman na sve kako bi ispunio veliku želju Zidaneu.

Pogba je ove sezone u United odigrao 540 minuta i dva je puta asistirao.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.