Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Verbalni okršaj

Rebić poručio Prosinečkom da “ostavi gemišt”, ovaj mu odmah odgovorio

rebic.prosinecki

Rebić se danas prvi put očitovao o slučaju te je, između ostalog, napisao: “…a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku, a ubrzo mu je odgovorio Prosinečki

Napadač Hrvatske Ante Rebić oglasio se u žestokoj Instagram objavi o mijenjanju kopački usred utakmice sa Španijom u osmini finala Europskog prvenstva. Napisao je da je reprezentacija go*no zadnje dvije-tri godine i da nema selektora koji može iskoristiti kvalitetu hrvatskih igrača.

Napao je i bivše hrvatske reprezentativce, bivšeg selektora BiH Roberta Prosinečkog te Indexovog stručnog komentatora Gorana Vlaovića, koji je analizirao utakmicu u studiju.

Podsjetimo, igrala se 38. minuta kada je Rebić izašao s terena kako bi promijenio kopačke, a baš u tim trenucima Hrvatska je primila gol.

Nakon poraza Hrvatske 5:3 i ispadanja s Europskog prvenstva Rebić se zbog bizarne situacije i loše igre našao na udaru kritika.

Daliću cijela priča nije bila nimalo smiješna. Na press-konferenciji nakon utakmice selektor je kazao: “Španci zabijaju dok mi mijenjamo kopačke”, a po povratku u Hrvatsku je dodao da smo zbog Rebićevih kopački i Gvardiolove vode, između ostalog, ispali s Eura.

Rebić se danas prvi put očitovao o slučaju te je, između ostalog, napisao: “…a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku!”

Legendarni Robert Prosinečki za Index je Rebiću odgovorio u dvije rečenice:

“Ne znam ko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme.”