Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kriza na old traffordu

Riječi De Geae najbolje opisuju u kakvom je stanju Manchester United

de gea

Bez pobjede je već osam gostovanja, a trener Ole Gunnar Solskjaer je trener s najmanjim postotkom pobjeda u eri nakon sir Alexa Fergusona

Nakon osam kola Premierlige Manchester United nalazi se na tek 12. mjestu, sa samo devet bodova.

Slavnom klubu ovo je najlošiji start prvenstva otkad se igra Premiership (od 1992. godine), a ovoliko loš posljednji put bio je 1989. godine kada je nakon osam kola imao osam bodova. Tu sezonu je završio na 13. mjestu.

United je i u najgorem nizu na gostovanjima u historiji. Bez pobjede je već osam gostovanja, a trener Ole Gunnar Solskjaer je trener s najmanjim postotkom pobjeda u eri nakon sir Alexa Fergusona.

“Ne znam što reći”, iskren je bio vratar David De Gea nakon posljednjeg poraza Uniteda na gostovanju kod Newcastlea (1:0).

“Ovo je najteži trenutak otkad sam ovdje. Ne znam što nam se događa. Ne možemo gol zabiti evo već drugu utakmicu. Ovo je neprihvatljivo. Ne samo ova utakmica nego cijela sezona”, rekao je golman koji je u Unitedu osam godina i koji je nedavno do 2023. godine produžio ugovor s klubom s Old Trafforda.

Owen: United uvijek može biti gori…

Ranije je Michael Owen, legendarni engleski napadač, poručio da je šokiran koliko je United loš.

“Nekoliko posljednjih godina, mislim pet ili šest, stalno razmišljam o tome da United ne može biti gori, a uvijek bude gore. Mislim da je ovo najgori United desetljećima unatrag, još prije nego što je sir Alex Ferguson preuzeo klub. United neće biti u prvih šest. Mislim da je puno bliže sredini ljestvice nego borbi za Ligu prvaka”, prenosi Index.hr.