Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rijeka za Lončara Širokom daje dvojac na posudbu

siroki brijeg

U odnosu na prošlu sezonu, svlačionica Širokog Brijega doživjet će značajne promjene. Dosta toga znalo se još prije kraja prošle sezone jer je Luka Menalo prvi za koga se saznalo da će ubuduće nositi majicu Plavih iz Maksimira, navodi Večernjak.

Onda su se protiv Željezničara od navijača oprostili Wagner i Jure Ivanković, a već prvi dan nakon završetka prvenstva s Pecare je (drugi put) odnio ispisnicu Ivan Peko. On će karijeru nastaviti u jednom klubu iz Austrije. U utorak je objavljeno da će Široki produžiti saradnju s trojicom dosadašnjih standardnih igrača. Golmanu Luki Bilobrku (33 godine) i Josipu Barišiću (35) istekli su ugovori, ali s njima će klub nastaviti sarađivati.

Luka Begonja (26) na Pecari je proveo prethodnu godinu kao posuđen igrač Lokomotive. S njim je također produžena saradnja. Puno se tinte potrošilo posljednjih dana oko mladog veznog igrača sredine terena, reprezentativca Stjepana Lončara, za čije su se usluge zanimali Rijeka i Osijek, ali i drugi klubovi. Bilo je puno informacija i dezinformacija, ali jedini “nadležan” po tom pitanju je sportski direktor kluba Dalibor Šilić jer Lončar je čvrsto vezan ugovorom za Široki Brijeg.

– Lončar je na popisu Roberta Prosinečkog i trenutno je u Seulu. Iako nije sve do kraja definisano, Lončar bi po povratku trebao potpisati ugovor s Rijekom. Da, u paketu cijelogaposla je i dolazak dvojice igrača s Rujevice na Pecaru, rekao je Šilić.

Nije potvrdio jesu li to zadnji vezni (i Bernardo Matić, koji je s puno uspjeha odigrao sezonu na Pecari te krilni napadač Goodness Ajayi, koji je već zapaženo igrao za Široki Brijeg)