Fudbal

hastahana

Rođendanska atmosfera: FK Sarajevo obilježava 75 godina postojanja

23/10/2021

Pod velikim šatorom za danas je planirano i zajedničko gledanje utakmice protiv HŠK Zrinjski, nakon čega će uslijediti koncert grupe Visosti HZ

Fudbalski klub Sarajevo danas obilježava 75 godina postojanja, a tim povodom u sarajevskoj Hastahani upriličeno je niz aktivnosti za simpatizere ovog bosanskohercegovačkog kluba, javlja Anadolu Agency (AA).

Zahvaljujući brojnim sponzorima i prijateljima kluba u Hastahani je podignut veliki šator, gdje je za navijače i goste osigurana raznovrsna ponuda hrane i pića po simboličnim cijenama. Gosti mogu također kupiti i rekvizite kluba sa Koševa.

Sve u svemu, u Hastahani danas vlada prava rođendanska atmosfera, a klub je u saradnji sa sponzorima osigurao zabavu za sve od pet do 75 godina, one najsretnije očekuju i nagrade, naveli su iz FK Sarajevo.

Pod velikim šatorom za danas je planirano i zajedničko gledanje utakmice protiv HŠK Zrinjski, nakon čega će uslijediti koncert grupe Visosti HZ.

Za najmlađe ‘bordo’ fanove obezbijeđen je poseban kutak u kojem mogu nacrtati svoju čestitku voljenom klubu za ovaj jubilej. Svi radovi će biti objavljeni na klupskoj Facebook stranici, a tri najbolja crteža će biti nagrađena na sljedećoj domaćoj utakmici Sarajeva.

Svi koji žele učestvovati u nagradnim igrama koje su podržane od strane Bordo Fan Shopa i brojnih sponzora i prijatelja kluba, po dolasku trebaju ispuniti prijavni kupon sa osnovnim podacima, te isti ubaciti u kutiju koja će se nalaziti na štandu Fan Shopa.

Prijave će biti moguće do 17 sati, a izvlačenje sretnih dobitnika će biti na poluvremenu utakmice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.