Ronaldinho šokirao i familiju i javnost (VIDEO)

22ronaldinho22

Brazilac Ronaldinho bio je, a vjerovatno će to i zadugo ostati, jedan od najatraktivnijih igrača svih vremena.
Svojim fascinantnim driblinzima, nevjerovatnim slobodnjacima, loptama s očima, Ronaldinho je tokom godina dizao navijače i navijačice u ekstazu. A sada pokazuje svoju dominaciju i na ljubavnom “terenu”.

Naime, Brazilac će se oženiti s dvije žene! Ne, nije greška, a sretnice su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.

Prema navodima brazilskih medija, trio živi zajedno od decembra u vili u Rio de Janeiru. Ronaldinho i Priscilla su nekoliko godina bili u vezi, sve dok nije upoznao Beatriz 2016. godine. Kako se zaljubio i u nju, odlučio je živjeti u poligamiji, i oženiti se sa obje. Do zaruka je došlo u januaru, a Brazilac je objema kupio isti prsten, navode brazilski portali.

Još nije poznat datum vjenčanja, mjesto održavanja bi trebalo biti Barra da Tijuca u Riju. Na vjenčanju bi trebao pjevati poznati brazilski pjevač Jorge Vercillo.

Legendarni igrač Barcelone je navodno jako široke ruke prema svojim zaručnicama, te često dobivaju značajne iznose da potroše na šta god žele. Isto je i s poklonima, jer svakoj zaručnici kupi isti poklon.

Ronaldinho svoje miljenice vodi na sva putovanja na koja putuje sa svojim samba bendom. Jako je svestran pa želi uspjeti i u političkom životu, a to je dokazao učlanjivanjem u desničarsku brazilsku republikansku stranku, gdje je također viđen sa svojim zaručnicama.

Sa poligamijom svog brata ne slaže se njegova sestra, Deisi, koja je već prije najavila kako neće doći na vjenčanje.
https://www.youtube.com/watch?v=4RyC5MoJr2g
Ronaldinho je tokom karijere igrao u mnogim velikanima, a najveći trag je ostavio u Barceloni. Za Katalonce je tokom pet godina odigrao 145 utakmica i zabio 70 golova.