Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo: Da li bih prešao u Barcelonu? Mogu reći da je sve otvoreno!

554887045ME00171_Juventus_v

“Sve je moguće u nogometu i tu se ne može reći nikad i nikako, pa tako na pitanje bi li prešao u Barcelonu mogu reći da je sve otvoreno.” izjavio je za Associated Press najbolji igrač i strijelac Reala.

“Bilo bi komplicirano igrati za Barcelonu ili za nekog od engleskih rivala Manchester Uniteda, ali…” nakon toga je uslijedila duga pauza i “…postoje neke stvari koje se čine gotovo nemogućima, ali to nije 100 posto sigurno, jer kao što sam rekao, u nogometu nema sigurnosti.”
U intervjuu za Associated Press jasno je rekao kako će kada dođe vrijeme za odlučiti o njegovoj budućnosti, razmotriti sve opcije koje mu se ponude:
“Sve je otvoreno, sve lige. Možda završim karijeru ovdje u Realu. Ne znam što će se dogoditi sutra. Da sam barem 75 posto siguran, rekao bih, ali nemam pojma. Samo sam iskren.”
Prije nego što je predstavio novi proizvod prehrambene kompanije čije je zaštitno lice, nije odbio mogućnost ni da se okuša i van Europe:
“Trenutno se ne vidim u SAD-u, ali to je trenutno. Sada mi je dobro u Realu, ali tko zna kako ću razmišljati za par godina.”
Ronaldo je najbolji strijelac u povijesti Reala, s kojim ima ugovor do 2018., ali u zadnje vrijeme aktualne su spekulacije o njegovom odlasku iz Madrida.