Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Portugalski napadač

Ronaldo napao urednika France Footballa: Lagao je

ronaldo portugal gana 2022

Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovaj način, s apsolutnim nepoštivanjem nekoga tko je uvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu

Cristiano Ronaldo žestoko je napao Pascala Ferrea, urednika France Footballa. Portugalski nogometaš oglasio se na Instagramu direktnim obraćanjem Ferreu uoči dodjele Zlatne lopte u Parizu.

Podsjetimo, Ferre je rekao da Ronaldo želi završiti karijeru s više osvojenih Zlatnih lopti od Lionela Messija. Portugalac je pet puta dobio tu titulu, a Messi šest.

“Ronaldo ima samo jednu ambiciju, a to je da se oprosti s više osvojenih nagrada Ballon d'Ora od Messija. To znam, jer mi je rekao”, izjavio je Ferre.

Ferreova izjava natjerala je Ronalda na žestok odgovor.

“Pascal Ferre je lagao. Koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i promovirao publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovaj način, s apsolutnim nepoštivanjem nekoga tko je uvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu. I danas je opet lagao, opravdavajući moj izostanak s gala večere navodnom karantenom, koja ne postoji.

Uvijek želim čestitati onima koji pobjeđuju, u okviru sportskog duha i fair-playa kojim se u karijeri vodim od početaka, i to činim jer nikad nisam protiv nikoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam. Pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Ne pobjeđujem protiv nikoga.

Najveća ambicija moje karijere je osvajanje državnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam i za svoju reprezentaciju. Najveća ambicija moje karijere je biti dobar primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija moje karijere je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa.

Na kraju ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Manchester Uniteda i na svemu što, zajedno sa svojim suigračima i našim navijačima, još možemo ostvariti. Ostalo? Ostalo je samo ostalo….”