Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo odmakao Messiju, Realu nova tri boda

ronaldo1

Real Madrid pobijedio je Alaves s 4:1 u 10. kolu Primere.

Cristiano Ronaldo promašio je jedanaesterac u drugom poluvremenu, no svejedno je bio trostruki strijelac i najbolji igrač Kraljevskog kluba u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi, kojom su pobjegli Sevilli na tri boda prednosti.

Domaćin je prvi poveo golom Deyversona u 7. minuti, ali Ronaldo je s dva gola, u 17. iz jedanaesterca i fantastičnim udarcem u 33. minuti, vratio galaksiju u normalu, a Galacticose na vrh Primere.

Tamo su ostali i nakon drugog poluvremena, iako je Ronaldo promašio penal u 79. minuti.

No, Alvaro Morata u 84. i Ronaldo, svojim trećim golom na utakmici dvije minute prije kraja, pobrinuli su se da ne bude iznenađenja. Bio je to prvi het-trik Reala ove sezone u Primeri. Ronaldo je tako stigao do 31. het-trika u Primeri, što je pet više od prvog pratioca Messija (26). Zara je zabio 22.

Na utakmici protiv Deportiva Ronaldo je stigao do svog 350. ligaškog gola. Tri je zabio u Sportingu, 84 u Manchester Unitedu i 263 u dresu Reala. Ronaldo je u karijeri zabio 43 het-trika. Više je to nego što su sjjani napadači Kun Aguero (10), Luis Suarez (18) i Thierry Henry (9) zajedno!