Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Ronaldo prekinuo šutnju nakon sedam mjeseci

01/10/2015

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola Malmöu u 2. kolu Lige prvaka te tako probio brojku od 500 golova u karijeri, preskočio Raula kao najboljeg strijelca Real Madrida u LP te se izjednačio s njim kao najboljim strijelcem u historiji vijesti kraljevskog kluba.

Sve to ga je oraspoložilo pa je prekinuo medijsku šutnju koja je trajala sedam mjeseci, od marta.

“Svako može misliti što god želi, ali nisam pričao jer pitanja nisu bila dobra. Nemam obvezu razgovarati, zašto bih morao? Uvijek me pitate i o stvarima koje su se dogodile prije četiri, pet mjeseci”, bio je na početku još ljutit Portugalac u mix zoni pa se osvrnuo na 2:0 pobjedu.

“Teško je kada je cijela ekipa  iza lopte, kada uopće ne riskira i igra samo na kontranapade”.

Slijede dva obračuna s moćnim PSG-om.

“Oni su kandidati za osvajanje ovog takmičenja, ali bit ćemo spremni.”

Presretan je zbog zavidnog rekorda.

“Jako sam sretan i ponosan što sam ušao u Realovu historiju, hvala svim mojim saigračima u karijeri. Nisam se ovome svemu nadao kad sam došao u klub. Raul je razgovarao sa mnom i čestitao mi, a znam da je to učinio od srca.”

Bilo je priča o mogućem odlasku, ali CR sve demantira.

“Moja budućnost je u Realu! Ne znam što se u budućnosti može dogoditi, ali trenutno sam ovdje jako sretan. Imam dobar odnos s trenerom Benitezom i predsjednikom Perezom, oduvijek sam se s njima slagao.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.