Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Zmajeva protiv Velsa (FOTO)

01/10/2015

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Velsa počela je danas.

Ulaznice su dostupne u poslovnicama “Centrotoursa”, ovlaštene partnerske agencije Nogometnog saveza BiH, širom Bosne i Hercegovine te u prostorijama NSBiH, a danas i u petak moći će da ih kupe isključivo navijači koji su kupili ulaznice za utakmicu s Andorom.

IMG_8102

Za ostale zainteresirane kupce ulaznice će biti u prodaji od 3. oktobra.

Zbog limitiranog kapaciteta i ustanovljenih sigurnosnih procedura štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 (istok), 20 KM ( sjever i jug).

Prodaja 5.500 ulaznica vršit će se putem poslovnica agencije “Centrotours”. Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

IMG_8120

U neposrednoj prodaji bit će 4.275 rezerviranih ulaznica za potrebe: igrača i stručnog štaba A-reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne/županijske i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce BiH, sponzore i partnere NSBiH, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa te administraciju Saveza.

IMG_8111

Shodno ugovoru za organizaciju kvalifikacionih utakmica, 725 ugovorenih i rezerviranih ulaznica bit će isporučeno Fudbalskoj federaciji Velsa.

Utakmica između BiH i Velsa na rasporedu je 10. oktobra u 20.45 sati na stadionu “Bilino polje” u Zenici.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.