Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Ronaldo uživa s porodicom i čeka šta će napraviti Sterling i Kane

ron12 (1)

Od trećeg do petog mjesta su također eliminisani napadači koji ne predstavljaju prijetnju Ronaldu

Portugalac Cristiano Ronaldo uživa nakon što se njegova reprezentacija oprostila od Evropskog prvenstva.

Odjeven samo u kupaće gaćice, ležerno zavaljen u naslonjaču, Portugalac je na Instagramu objavio fotku koju je za 10 sati lajkalo više od sedam miliona ljudi.

Na drugoj fotki s odmora, Portugalac kojeg na Instagramu prati 310 miliona ljudi, uživa na jahti, zajedno sa svojom ljepšom polovinom Georginom Rodriguez i u četvoro djece.

Iako je davno napustio EP, Ronaldo i dalje ima realne šanse da se okiti naslovom najboljeg strijelca Evropskog prvenstva.

Ronaldo je postigao pet golova prije nego je Portugal eliminisan od Belgije, te je i dalje je na vrhu liste strijelaca. Eliminisan je prošlog četvrtka i Čeh Patrik Schick, koji također ima pet golova na svom kontu, ali s manje asistencija od Ronalda, zbog čega je na službenom popisu liste strijelaca Ronaldo ipak prvi.

Od trećeg do petog mjesta su također eliminisani napadači koji ne predstavljaju prijetnju Ronaldu. Karim Benzema (Francuska), Romelu Lukaku (Belgija), Emil Forsberg (Švedska) zabili su po četiri.

Tek na šestom mjestu slijede tri čovjeka koji još uvijek imaju izgledne šanse da ugroze Ronalda, Englezi Raheem Sterling i Harry Kane (3), te Danac Kasper Dolberg (3).

Upravo Danci i Englezi igraju jedno od dva polufinala. To je polufinale na programu u srijedu, dok ćemo večeras saznati prvog finalistu nakon što od 21 sat snge odmjere Italija i Španija.