Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo uživa sa prijateljima na jahti: Ostavite me na miru! (FOTO)

ronaldo-jahta2

Samo u narandžastim kupaćim hlačicama Cristiano Ronaldo (30) paradirao je po jahti na kojoj se odmara sa svojim društvom u Saint Tropezu.

ronaldo-jahta

Prvo ga je jedan prijatelj dobro namazao po leđima kremom za sunčanje, a onda se s drugim takmičio ko može napraviti više sklekova. Nakon vježbanja dečki su se i zagrlili da si čestitaju.

ronaldo-jahta1

Cristiano Ronaldo poručio je medijima koji su posljednjih sedmica pratili njegov godišnji odmor i nagađali o ljubavnom životu da ga puste na miru, jer njihov pokušaj ocrnjivanja neće uroditi plodom.

Podsjetimo, 30-godišnji Portugalac početkom godine prekinuo je sa svojom djevojkom Irinom Shayk, da bi nakon toga počela silna nagađanja ko su mu nove ljubavnice ili cure. Javljale su se starlete sa svih kontinenata tvrdeći da su spavale s njim prije i poslije ruske manekenke.

Također se u središtu zanimanja javnosti našao i Ronaldov odmor u St. Tropezu tokom kojeg je ulovljen kako urinira na javnom mjestu, a praćena je od paparazza u stopu njegova jahta, uz detaljno izvještavanje s kim se druži i što radi.

Sve to bilo je dovoljno Ronaldu da pukne i jasno poruči medijima putem društvene mreže:

“Nikad ne govorim o svom privatnom životu, ali želim iskoristiti priliku da bih rekao nešto o posljednjim sedmicama koje su mediji iskoristili da bi pisali ružno o meni. Kakva nova cura! Pustite me na miru! Pustite me da radim svoj posao kao što sam radio cijele godine! Nemojte pokušavati štetiti mojoj slici u javnosti, jer vam to neće uspjeti!”, poručio je Cristiano s mnogo uzvičnika svojim kritičarima.