Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Manchester United

Samo su dva igrača stala uz Mourinha, Pogba slavio

pogba1

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za meč Cardiff – Manchester United.

Britanski Daily Mirror otkrio je da su i igrači učestvovali u smjeni Josea Mourinha.

Navodno je dopredsjednik kluba Ed Woodward organizirao tajni sastanak s igračima kako bi odlučio treba li dati otkaz Mourinhu, a tamo su Portugalca podržala tek dvojica igrača.

Za ostanak trenera bili su Nemanja Matić i Romelu Lukaku, dvojica nogometaša koje je upravo Mourinho doveo na Old Trafford.

A, kad su saznali da je Mourinho bivši, nogometaši su slavili. Slavlje je predvodio Paul Pogba, najskuplji nogometaš u istoriji Uniteda. Pogba je mjesecima bio u lošem odnosu s Mourinhom, a kad im je Woodward javio da je Portugalac dobio otkaz, Pogba je suigračima davao “high-five”.

“Niko ne želi vidjeti da neko ostaje bez posla, no na treningu je bila potpuno drukčija atmosfera nego inače. Igrači su se smijali, bili su sretni, a atmosfera se u jednom danu promijenila kao dan i noć”, rekao je izvor iz Uniteda za Mirror.


Prvu utakmicu bez Mourinha na klupi Manchester United igra sljedećeg vikenda i to u gostima protiv Cardiffa.

Kladionica MOZZART ulogu favorita dala je Crvenim đavolima.

Ole Gunnar Solskjaer trebao bi pozitivno djelovati na ekipu, a KVOTA da će Manchester united slaviti uz barem tri gola na utakmicu je 2.30.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za meč Cardiff – Manchester United.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!