Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladi defanzivac

Sarajevo za Mujakića dobija više novca od očekivanog?

mujakic

U bh. javnosti se spominje cifra od milion eura, međutim Voetbal nieuws navodi da će igrački karton Mujakića Kortrijk platiti 1.1 miliona eura, te da će Sarajevu pripasti 10% od narednog transfera

Nihad Mujakić će biti prva zvijezda zimskog prijelaznog roka, barem u BiH.

Posljednje informacije govore da će stameni i talentovani defanzivac će u januru potpisati za Kortrijk, klub koji je u vlasništvu Vincenta Tana baš kao i Sarajevo.

Mujakić će proljetni dio sezone provesti na posudbi u Sarajevu, a belgijskom klubu će se priključiti na ljeto.

Prema pisanju beligijskih medija Bordo klub će za svog najvrijednijeg igrača inkasirati više od očekivanog iznosa.

U bh. javnosti se spominje cifra od milion eura, međutim Voetbal nieuws navodi da će igrački karton Mujakića Kortrijk platiti 1.1 miliona eura, te da će Sarajevu pripasti 10% od narednog transfera.

Za 20-godišnjeg štopera interes su pokazivali Basel i Genk, ali čini se da je Kortrijk bio najbrži što je nekako i logično s obzirom na “rodbinske” veze između ovog kluba i Sarajeva.

Kortrijk svoj slijedeći meč igra već u srijedu, protiv Zulte Waregema od 14:30, a MOZZART na pobjedu budućeg Mujakićevog kluba nudi KVOTU 1.95!

Budući da su oba kluba u ne baš zavidnoj formi, treba očekivati nešto tvrđi meč, te je opklada na manje od 3 gola na koju MOZZART nudi KVOTU 2.29 dobar izbor.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!