Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odmah je isključen

Scena s makedonskog derbija hit na društvenim mrežama

New Project (26)

Suparnika, ali i suca je razbjesnio ovim potezom pa je njegova ekipa ostala ne samo s igračem manje nego je i poražena golom iz penala u sedmoj minuti sudačke nadoknade

Scena s derbija 20. kola makedonskog nogometnog prvenstva hit je na društvenim mrežama.

Na utakmici Makedonija Gjorce Petrov – Akademija Pandev (1:0), koju su igrali klubovi koji se bore za mjesto koje vodi u Evropu, dogodila se situacija kakvu inače rijetko viđamo u svijetu fudbala.

Igrač Akademije Pandev, kluba u vlasništvu slavnog Gorana Pandeva, napad suparnika je zaustavio tako da se prema protivničkom igraču koji je nadirao preko lijevog krila zaletio s loptom u rukama i onda rukometnim potezom i s drugom loptom, a ne onom kojom se igra, izbio loptu iz nogu suparnika.

Suparnika, ali i suca je razbjesnio ovim potezom pa je njegova ekipa ostala ne samo s igračem manje nego je i poražena golom iz penala u sedmoj minuti sudačke nadoknade.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.