Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

copa america

Selektor Brazila uoči sudara s Argentinom: Messija ne možemo zaustaviti

tite brasil (1)

Brazil će u srijedu od 2.30 po srednjeevropskom vremenu igrati polufinale Copa Americe protiv Argentine

“Messija ne možemo zaustaviti. Međutim, možemo ga usporiti ili neutralisati u pojedinim fazama igre”, rekao je Tite, selektor fudbalske reprezentacija Brazila, koja će u srijedu od 2.30 po srednjeevropskom vremenu igrati polufinale Copa Americe protiv Argentine.

Uoči najvećeg južnoameričkog derbija koji će se odigrati na stadionu “Mineirao” u Belo Horizonteu, Tite je istakao da vjeruje u trijumf Brazila na domaćem terenu i plasman u finale kontinentalnog šampionata.

“Ne treba pričati o individualnim kvalitetima Argentinaca. Argentina je kvalitetan tim. Oni su odličan skup pojedinaca. No, i mi imamo sjajne igrače koji mogu odlučiti utakmicu. Vjerujem da će tako i biti”, kazao je Tite, prenosi Anadolu Agency (AA).

U drugom polufinalu Copa Americe 4. jula sastat će se Čile i Peru.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.